aureaViolinistica Iva Vogel rođena je u Zagrebu (Hrvatska), a odrasla u Salzburgu (Austrija).Studirala je violinu kod poznatih učitelja kao što su Ruggiero Ricci na Mozarteumu i Michael Schnitzler u Beču.Bila je članica i stipendistica Orkestra mladih Gustava Mahlera i Europskog orkestra mladih.Također je svirala s Münchenskom filharmonijom, orkestrom Mozarteum, Državnim kazalištem u Kasselu i Simfonijskim orkestrom iz Göttingena.Iva Vogel dobila je nekoliko nagrada i priznanja od “Jugend Musiziert” te je nekoliko puta nastupila kao solistica sa Simfonijskim orkestrom Bad Reichenhalla. Umjetnica trenutno živi u Göttingenu.

Violončelistica Eva Veith rođena je u obitelji glazbenika u Crnoj Gori. Učila je violončelo kod poznatih profesora kao što su Ivan Poparić u Beogradu, Stanislav Apolin u Pragu, David Grigorian u Moskvi, Karin Georgian u Detmoldu te pohađala majstorske tečajeve kod Ivana Monighetija u Španjolskoj, Alaina Muniera u Italiji i Michaela Flaksmana u Hrvatskoj iItaliji. Njezino glazbeno usmjerenje prvenstveno je bilo usmjereno na izvođenje komorne glazbe.
Bila je članica nekoliko ansambala kao što su: klavirski trio “con brio”, “Aurus piano trio”, Münster Chamber Orchestra, Detmold Chamber Orchestra pod vodstvom prof. Christopha Poppena, Göttingen Chamber Orchestra i svirala je prvo violončelo u “Mediteranu” orkestar u Francuskoj.
Eva Veith dobila je nekoliko nagrada i priznanja kao što su “Najbolji student 1989. godine” i
“Prosinačka nagrada” za najbolje umjetničko postignuće 1990. godine u bivšoj Jugoslaviji.
Također 1990. godine dobila je drugu nagradu na Eurovision Young Musicians za klasičnu glazbu u Sarajevu.
Uz školovanje za violončelisticu, Eva Veith je 1988. diplomirala je i klavir kod prof. Mariana Mike.