iva  Leon   Iva Krušić, diplomirala je pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi Martine Zadro. Osvaja brojne prve nagrade u Hrvatskoj i inozemstvu te je dobitnica nagrade „Mirjana Bohanec“ 2017.godine, Dekanove nagrade za akademski uspjeh u 2014/2015. godini i Rektorove nagrade za uspjeh u 2016/2017. godini.
U Hrvatskom Narodnom Kazalištu u Zagrebu, Iva nastupa u ulogama Albine (La donna del lago G.Rossinija), Iviše (Adel i Mara J. Hatzea), Nicolette (Zaljubljen u tri naranče S.Prokofjeva), Paža (Lohengrin R. Wagnera), Madame Buffault (iz istoimene opere B.Papandopula) te Zlatohřbíteka (Lukava mala lisica L. Janačeka), od čega posljednje dvije u okviru projekta Muzičke akademije u Zagrebu. U HNK Ivan pl.Zajc u Rijeci, debitira ulogom Cherubina u operi Le nozze di Figaro, W.A. Mozarta.
U Kammeroper Allee Theater Hamburg nastupa u ulogama Niklas (Offenbachs Traum), Barbara Delaqua (Eine Nacht in Venedig), Carmen (Carmen), Druga dama/Drugi dječak (Die Zauberflüte), Hänsel (Hänsel und Gretel).
Kao solistica, učestvuje na brojnim festivalima: Dubrovnik u pozno ljeto, Pasionska baština, Festival sv. Marka, Muzički biennale, Samoborska glazbena jesen, Strossmayerovi dani te mnogim drugima.
Iva nastupa i s Hamburškim simfonijskim orkestrom, Budweiss filharmonijom, Zagrebačkom filharmonijom, Dubrovačkim simfonijskim orkestrom, Simfonijskim orkestrom Muzičke akademije, Samoborskim gudačima, Zagrebačkim solistima te surađuje s renomiranim dirigentima kao što su P. Dešpalj, L. Hager, N. Bareza, M. Tarbuk, F. Trinca, D. Danzmayr, D. Švec, W. Wentzell, C. Campestrini i drugi.
Magistrirala je pravo na Pravnom fakultetu u Zagrebu 2013. godine.

  Bariton Leon Košavić (1991.) počinje učiti pjevanje u svojoj dvanaestoj godini kod Tončija Petkovića, a danas studira na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi Giorgija Suriana.Godine 2011. osvaja prvu nagradu na Državnom natjecanju studenata. Debitira pjevajući ulogu Moralésa u studentskoj produkciji Muzičke akademije, a njegov profesionalni debi bila je uloga Papagena u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, gdje je kasnije nastupio i kao Moralés.
U 2013. osvaja nagradu publike na Državnom natjecanju mladih umjetnika, nakon čega debitira kao Mr. McC u operi Lukasa Fossa Upoznavanja i rastanci u HNK Zagreb, gdje također nastupa po prvi put u ulozi Masetta. Osvaja i prvu nagradu na Natjecanju mladih umjetnika u Zagrebu, te pjeva uz pratnju Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije pod ravnanjem maestra Vladimira Kranjčevića.
Godine 2014. pojavljuje se u ulozi Orfeja u Gluckovoj operi Orfej i Euridika, nakon čega sudjeluje u projektu „Mađarska za Njemačku, opera za Europu 1989.-2014.“ u Budimpesti. Na Međunarodnom pjevačkom natjecanju Mirjam Helin osvaja treću nagradu.
Potom osvaja nagradu Zagrebačke filharmonije kao Mladi glazbenik godine za uspjehe ostvarene tijekom 2014. Predstoji mu nastup u Finskoj, gdje će pjevati ulogu Pilata u Bachovoj Muci po Ivanu uz Finski simfonijski orkestar Jyväskylä, te ulogu Malateste u Finskoj nacionalnoj operi u Helsinkiju. Predstoji mu i debi u ulozi Don Giovannija u HNK-u. Ove je godine Košavić osvojio i Nagradu Emmerich Smola.
Leon Košavić je tijekom studija pohađao majstorske tečajeve uglednih glazbenih pedagoga kao što su Marvin Keenze, Norma Enns, Helena Lazarska i Gerhard Zeller.