armoni 4 Trio, čiji naziv potječe iz drevne riječi Armonia, pojma koji označava mir, suglasnost, glazbeno i životno jedinstvo, je jedan od ansambala Udruge za glazbenu umjetnost - Armoni,
koja objedinjuje zajedničke ciljeve kao što su širenje glazbene, zborske i instrumentalne kulture, kao ključnu vrijednost ljudskog razvoja.

Izvođači (flautist Palma di Gaetano, klarinetist Giordano Muolo i klavirist Danilo Panico), završili su klasično glazbeno obrazovanje, te se već godinama bave koncertnom aktivnošću kao solisti i kao članovi raznih ansambala i orkestara. Njihov repertoar obuhvaća kompozicije različitih žanrova od 16. stoljeća do danas. Trio se ističe zahvaljujući savršenoj dinamičkoj i agogičkoj ravnoteži koju postiže kod svake izvedbe. Članovi komornog tria Armoni Ensemble spajaju višestruke i zrele profesionalne kvalitete u izvedbama originalnih djela i transkripcija poznatih djela iz repertoara klasične glazbe.
Ansambl biva odlično prihvaćen od strane javnosti i kritičara za svoje nastupe na brojnim koncertima održanim u regiji Puglia te po čitavoj Italiji.