euasia 2  Duo EurAsia čine tajvansko-kanadska pijanistica dr.Catherine Lan i slovenski pijanist dr. Jure Rozman. Žive na Floridi, gdje oboje aktivno djeluju kao koncertantni solisti, pedagozi na glazbenom fakultetu na Broward Collegeu u Fort Lauderdaleu, FL i komorni glazbenici. Osim toga i umjetnički su ravnatelji klasičnog ciklua Rosemary Duffy Larson u Fort Lauderdaleu, sve poznatijeg odredišta za nastupe i predstavljanje vrhunskih umjetnika.
Kao Duo EurAsia, nastupali su i održali niz uspješnih koncerta u SAD-u i Europi, a u ljeto 2019. očekuje ih prvo veće gostovanje u Kini. Kako gospođa Lan i gospodin Rozman imaju bogatu solo pijanističku karijeru, njihovi se programi stoga uglavnom sastoje od znalački osmišljenih kombinacija pojedinačnih solo izvedbi i četveroručnih izvedbi komornog repertoara, jer na taj način mogu predstaviti mnogo širi izbor glazbenih stilova i izraza.
Istražujući notne zapise za repertoar klavirskog dueta, iznašli su svojevrsnu kompatibilnost, nadilazeći tako vlastite suprotstavljene osobnosti glazbenog jezika, koji uspješno premošćuje jaz između tradicionalno europske umjetnosti i sve prisutnije azijske kulture te postaje poput njihove opsesije i izvorom neprekidne inspiracije.